Odaát

Saját élményeim és gondolataim szeretném megosztani.

Van aki nem hisz benne, van aki tart tőle, de számomra és még sok másik millió ember számára létező valóság az a hely, ahol eltávozott szeretteink vannak.


Gyermek korom óta része az életemnek a másik oldal. 

Igen, a fizikai valóság másik síkja. 

Nem fent a felhők felett van az a bizonyos hely, hanem velünk. 

Egy másik dimenzióban ha úgy tetszik de velünk.


Most lehet hogy sokan megbotránkoznak. Én sem mertem sokáig beszélni róla és eltemettem magamban ezt az információt jó időre, mivel a családom nem volt túl boldog, amikor gyerek fejjel azellemekről, lelkekről beszéltem. Számomra a világ leg természetesebb dolga volt, hogy ott vannak velünk. De mivel ők nem látták, és vallási nézeteik is tiltották, nem volt kihez fordulnom. 

Sok mindent egyedül kellett megtanulnom. 

Hogyan nyissam és zárjam azt a bizonyos kaput és hogyan védjem meg magam. 


Álmatlan éjszakák teltek el, mire rájöttem, hogy hogyan kérhetem, hogy éjjel ne zavarjanak. A gyászoló rokonok és ismerősök, akikhez nem mertem szólni pedig ott voltak a szeretteik körülöttük. Csak éppen amit én láttam, éreztem, ők sajnos nem. Féltem hogy kiborulnak, vagy egyenesen bolondnak tartanak majd.


Azóta sok idő telt el. Mára már talán nyíltabban lehet erről beszélni. 


Felnőtt fejjel elvégeztem két médium tanfolyamot, hogy tudjam kezelni tudatosan a jelenségeket és e mellet hogy tudjak fontos üzeneteket átadni. 


Azóta már több családi ügyet sikerült megoldani és a hozzám fordulók számára megnyugtató vagy éppen fontos üzenetet átadni. Segíteni a gyászban, megmutatni, hogy csak a test megy el a lélek örök. 


A léleknek nincs vallása, bőrszíne, csak ragyogása. 


Persze jó lenne azt mondani, hogy mindenki békére lel de vannak esetek, amikor pont az élők nem engedik el azt, akinek mennie kéne. 

Vannak helyzetek, amikor valaki hirtelen veszti el a földi életét és összezavarodik, nem tud elköszönni, vagy valami rendezetlen dolga maradt. 

Ilyenkor bizony jól jön a segítség. 



Álom látogatás
Álom látogatás

Alapvető elméletem, hogy mindenkinek vannak bizonyos képességei. Amik akár fejleszthetők is valamilyen szinten. Ez persze olyan mint minden más. Van aki több féle adottsággal van megáldva, van aki egy vagy két fajta érzékeléssel rendelkezik.


A legegyszerűbb és mondhatni legbiztonságosabb az álom. 


Álom látogatás a megnevezése. 

Persze a szkeptikusok rávágják, hogy a vágyainkat vetítjük ki ilyenkor.


És itt a pont, hogy hogyan különböztessük meg a saját vágyainkat a valódi látogatástól? 

Van egy hatalmas különbség a vágyak és a látogatás között. 

A vágyálom inkább nosztalgikus érzést kelthet valamilyen szép emlékkel vegyülve, ami persze keveredhet fantázia elemekkel.

Viszon ha látogatónk van, akkor az álomban szereplő személy nagyon élénk emléket hagy maga után. Általában valamilyen fontos dologra hívja fel a figyelmünket vagy ha éppen krízist élünk át, jöhet el támogatni. Élénk, lehet akár egészen fiatal is, hogy ha mondjuk idős korban halt meg és mondhat egészen új dolgokat, amiket életében nem mondott; mert amíg élünk, sokkal korlátozottabban látjuk a világot. 

Ezzel szemben, egyfajta megvilágosodáson mennek át és sokkal bölcsebben, empatikusabban közelednek hozzánk

Persze vannak kivételek... 

Ha az illető leke még nem ment át a "fénybe" akkor még valamit meg kell értenie saját életével kapcsolatban is, hogy később minket segíthessen. Ilyenkor nekünk kell őket segíteni, hogy békét találjanak. De erről majd később írok részletesebben.

Most elég ha annyit mondok, hogy ideális esetben tanítani, segíteni, vígasztalni jönnek. 

Álom alatt tapasztalhatsz szagokat vagy illatokat. Jellegzetes parfüme, ragyogó bőre és magas energiája lehet az eltávozottnak. Lehet fiatal, csinálhat olyan dolgokat amiket élete végén nem tudott vagy akár egész életében nem tehetett valami miatt. 

Ezek az álmok erős érzelmi töltettel rendelkezhetnek. Hatalmas katarzist válthat ki egy ilyen álom. Nevetve, sírva ébredsz és élénken emlékszel akár az egészre vagy valamelyik fontos pillanatra az álomból. Ilyenkor mindenképp írd le! Nem győzöm hangsúlyozni hogy mennyire fontos üzenete lehet a legapróbb jelenetnek vagy tárgynak is az álomban. Ne hagyj ki semmit. Lehet hogy hetek telnek el, mire megfejted. De akkor ott lesz egy fontos információ a birtokodban. 


Viszont lehet olyan, amikor rémálmod van. Ezek viszont NEM tartoznak a látogatás kategóriába. Ezek e te félelmeid vagy bűntudatod amit kivetítesz a másik személyre. Ezzel is fontos foglalkozni de más okból. Komoly problémát tárhat fel. Ha nem tudsz vele megbírkózni és romlik miatta az életminőséged, fordulj szakemberhez!!!


Ha volt egy fontos álmod és nem sikerül megfejteni, ebben is segíthet a tarot. Nagyon érti az álom szimbólum nyelvét.