Egészségi állapot (lelki vonatkozások)

7 lapos elemzés
7 lapos elemzés

A tarot nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, de a betegségek lelki eredetét kiválóan feltárja. Minden betegségnek van valamilyen lelki vonatkozása. Ha a lelki problémákat feltárjuk, akkor saját magunkat is jobban megértjük és könnyebb lesz a gyógyulás. Persze ezzel egyidejűleg az orvosi kezeléseken is mindenképp részt kell venni, de ha a lélek jól van és nem küld negatív impulzusokat a test felé, a test könnyebben tudja beindítani saját gyógyító folyamatait. Ha nem szeretjük saját magunkat, vagy éppen haragot vagy szorongást érzünk, azzal a test felé küldjük azt az információt, hogy mi nem szeretjük önnön testünket. Megromlik a kapcsolat, mint egy rossz házasság. 

1. Jelenlegi állapota a kérdezőnek.

2. Hogyan alakul rövid távon az egészségi állapota? 

3. Hogyan alakul hosszú távon? 

4. Milyen jellegű ez az egészségi probléma? 

5. Tanács a gyógyuláshoz.(Ha az előző lapok jók, akkor annyi a kérdés, hogy mit tegyen egészsége megőrzése érdekében?) 

6. Mennyire súlyos a kérdező állapota? 

7. Mi az oka a betegségnek, esetleges lelki hátterek. (Plusz lapokat is lehet ennél a kérdésnél húzni, hogy az első lapnál nem világos.) 

Ezt a kirakást megelőző jelleggel is csinálhatjuk, hogy ha egyszerűen nem érezzük jól magunkat. Előfordulhat, hogy valami lappang bennünk és ideje jobban odafigyelni magunkra. Komoly gyanú esetén, azonnal fordulj szakemberhez!