Megátkoztak e? Tarot kirakás

5 lapos kirakás, saját
5 lapos kirakás, saját

Volt már olyan érzésed, hogy valaki folyamatosan rosszat akar neked? Akár még ki is mondja szó szerint neked, vagy mástól hallod vissza. Klasszikus értelemben vett átok a fekete mágia része, hétköznapi értelemben elég az is hogy ha valaki a legmélyebb rosszindulattal van feléd, és folyamatosan bajt, bosszúságot vagy komoly kárt okoz neked fizikailag vagy lelkileg. Ezt a kártya kirakást azért alkottam meg, mert már nekem is voltak sajnos rossz tapasztalataim ilyen téren. Hogy ha félsz, hogy magadnak okozol ezzel kárt, akkor menyugtatlak, a fehér mágia elismeri a tisztító rituálét, amivel csak annyit teszel, hogy megszabadulsz a rád küldött erős negatív energiától, a sors, ha úgy tetszik karma pedig mindenkinek visszaadja az életben azt, amit elkövetett a másik ellen. Tehát nyugodj meg. Nem lépsz le a helyes útról, csak megvéded magad.

De ne szaladjunk ennyire előre! Először nézzük meg a kirakást, hogy valós e a fenyegetés, vagy csak túlságosan sok volt a feszültség körülötted? 

Részlet a naplómból
Részlet a naplómból

Öt lap, háromszög alakban. Felfelé áll a csúcsa, hogy jól szimbolizálja azt ahogy az ég felé állva, a pozitív gondolatokat fogadjuk be, nem engedünk a csábításnak, a kicsinyes bosszúnak vagy sértődöttségnek. A cél az hogy békére leljünk és tovább tudjunk lépni.


Lapok:

1. Tényleg van rajtam átok?

2. Ha igen, akkor miért? 

3. Ki teszi ezt velem? 

4. Mit tanácsol a felsőbb védelmezőm(őrangyal, felsőbb tudat, őseim a múltból)

5.segítség, megoldás, így tudok az adott helyzetben tovább lépni 



Amennyiben az első lapnál nemleges választ kapunk, akkor nincs szükség a többi lapra és megnyugodhatunk, hogy csak bennünk van túl sok feszültség. Ezt lehet orvosolni, különböző stressz oldó gyakorlatokkal.

De ha kiderül, hogy fennáll a gyanú, hogy van egy rossz akarónk, aki lépten nyomon bajt okoz, akkor a többi lapból kiderül, hogy ki az, és mi váltotta ki ezt a kibékíthetetlennek tűnő helyzetet, akkor megkapjuk az erre vonatkozó tanácsot hogy hogyan dolgozzuk fel, és mit kell aktívan tennünk a védekezés és a lezárás érdekében. Ismételten kihangsúlyozom, hogy nem a bosszú a megoldás, hanem a saját lelki egészségünk védelme.

Hogy ha szükséged van rá, a tarot elemzés után javaslom az egyszerű gyertya mágiát vagy szertartást. A gyertya lángja szimbolizálja a tiszta fényt, a pozitív energiát, ami mellett megfogalmazzuk a kívánságokat, ez esetben a védelmet a rossz akarónktól. Átok levételére három fekete gyertya az általánosan megszokott, de őszintén szólva nekem rossz érzésem lesz tőle. De ez szokás dolga. Én mindenképpen a fehéret javaslom, mert a fehér a fizikában is az összes színt magában foglalja. Lásd az egyszerű prizma kísérletet a fény törésnél tanultaknál. Emellett emgem megnyugtat a tiszta fehér gyertya. Természetesen, ha szerelmi, vagy anyagi jellegű kívánság van soron ott én is bátran használok, vörös, rózsaszín, vagy éppen zöld színű gyertyát.


Ha tetszett ez a bejegyzés és szükséged van ilyen jellegű Tarot elemzésre, keress meg bátran!